25 nov 2019

Afhalen en  Bezorgen

U kunt bij Nelemans en Dijkstra materialen afhalen bij een van de 7 vestigingen, of wij kunnen de materialen op de gewenste locatie bezorgen.

Afhalen

Vooraf bestelde artikelen kunnen op een vestiging van Nelemans en Dijkstra Den Haag en op het moment dat het u het beste uitkomt afgehaald worden. Daarnaast kunnen artikelen en materialen die niet vooraf besteld zijn, maar wel op voorraad zijn bij de verschillende vestigingen uitgezocht en direct meegenomen worden door u als klant.

Bezorgen

Bestelde materialen kunnen op locatie geleverd worden. Een groot aantal producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Producten voor 12.00 uur besteld kunnen de volgende dag (op de bouwplaats) geleverd worden. Voorwaarde is wel dat de producten op voorraad zijn en dat er geen houtbewerking hoeft plaats te vinden.