26 nov 2019
Keuken ontwerpen

 

Keuken ontwerpen

Als u benieuwd bent hoe u ideale droomkeuken er in werkelijkheid uit kan komen te zien, is het een goed idee om de keuken te ontwerpen met een 3D keuken ontwerper. Hier kan u verschillende opstellingen, kleuren en materialen uitproberen. Op uw gemak kunt u vanuit huis uw ideale droomkeuken visualiseren.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ontwerp. Neem ze gerust mee tijdens een bezoek aan onze showroom.

Wanneer u op de button klikt wordt u doorgestuurd naar de website van Bouwcenter. Op deze site kunt u geheel gratis en vrijblijvend gebruik maken van de keukencreator. Wij wensen u alvast veel ontwerp plezier.

Keukenplanner, hoe werkt het?

De keuken ontwerp tool werkt eenvoudig en helpt u aan de hand van een aantal voorbeelden uw droomkeuken te stijlen. Hieronder volgt een stappenplan om u verder op weg te helpen. Alvast veel plezier.

Stap 1: Bepaal uw ruimte
Allereerst heeft u de mogelijkheid om een type ruimte te kiezen. De meest praktische keuze is een ruimte, die overeenkomt met uw eigen ruimte. Wijzig vervolgens de wandafmetingen en voeg deuren, ramen en obstakels toe.

Stap 2: Artikelen toevoegen
De tweede stap is het toevoegen van artikelen. Via het menu kunt u eenvoudig de keuken stijlen met alle mogelijke soorten keukenonderdelen selecteren. Door de diversiteit kunt u verschillende stijlen testen, zodat u precies weet wat wel of juist niet mooi is.

Stap 3: Inrichting
De derde stap is om uw ruimte verder naar eigen smaak te visualiseren. Dit kunt u doen door wanden, vloeren en plafonds te kiezen.

Stap 4: Artikellijst
Tot slot krijgt u een artikellijst met de door u gekozen opties in het ontwerp. U kunt het ontwerp printen of naar uzelf en anderen e-mailen.