26 nov 2019
Siemens Keukenapparatuur koop je bij Bouwcenter Nelemans

 

Keukenapparatuur bij Nelemans

Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur of wilt u uw apparaten vervangen? Ook dan bent u bij Nelemans Keukens aan het juiste adres. U vindt bij ons alleen keukenapparatuur van de bekende merken zoals ATAG, Etna, Pelgrim, Miele, Zanussi, Novy en Quooker. Alle merken keukenapparatuur kunt u naar uw wensen toevoegen aan uw ideale keuken.

Keukenapparatuur

Een keuken zonder apparatuur is in deze moderne tijd ondenkbaar. De kookplaat en koelkast worden beschouwd als basisapparatuur, maar zelfs de vaatwasser is volgens menig huishouden onmisbaar. Deze basisapparaten worden tegenwoordig steeds luxer aangeboden, zo is een koel/vriescombinatie met ijsblokjesmachine of een inbouw-espressomachine al mogelijk. Daarnaast zien we veel bijzondere apparaten, zoals de heet waterkraan en de stoomoven.

Siemens oven | Bouwcenter Nelemans

Kookplaten

Eén van de belangrijkste apparaten in uw keuken is ongetwijfeld de kookplaat. Als onafhankelijk apparaat geïntegreerd in het werkblad, of gecombineerd met oven in een compleet fornuis. De kookplaat is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en stijlen; met weinig juist veel pitten of kookzones, of bijvoorbeeld als domino-element. Ondanks dat koken op gas nog steeds favoriet is bij zowel thuiskoks als professionals, is er ook een mogelijkheid tot een keramische kookplaat en inductie koken.

Ovens

De oven is een technisch hoogstandje geworden. Allemaal voor uw gemak en plezier. Het enige wat u nog hoeft te doen is de juiste ingrediënten te mengen om de meest verrukkelijke gerechten op tafel te toveren. Op het gebied van ovens zijn er vele mogelijkheden. Het vrijstaande fornuis wint de laatste jaren aan populariteit, dankzij zijn robuuste en professionele uitstraling. Kiest u echter voor praktisch en ergonomisch, dan is de ingebouwde oven op werkhoogte een goede keuze.

Naast de conventionele oven die, net als de traditionele oven, werk met boven- en onverwarmde, zijn er diverse nieuwe systemen. De bekendste is de heteluchtoven en de nieuwste is de verwarming door halogeenlicht. Veel moderne ovens combineren meerdere verwarmingsmethoden in één apparaat: de multifunctionele of combioven. Dit is bijvoorbeeld: hete lucht, boven- en onverwarmde, grill, ontdooien snel braden in één oven.