26 nov 2019
Plafonds

 

Plafonds

Schilderen is verleden tijd

Verfraai uw plafond of wand eenvoudig zonder onderhoud. Een plafond of wand valt doorgaans pas op als het nodig moet worden opgeknapt of juist als het bijzonder fraai is. Een decoratief plafond- of wandpaneel zorgt voor een fraai, duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking van uw interieur. Schilderen is verleden tijd. U kiest het paneel dat bij uw smaak, stijl en interieur past. Strak en licht of juist een warm houtnerfdecor, voor een nostalgische, klassieke of moderne uitstraling. Alles is mogelijk, zelfs in vochtige ruimten. Het gemak zit hem niet alleen in het onderhoud maar ook in de montage.

Door de grote keuzemogelijkheden aan plafonds en wanden in de Nelemans showroom, zorgen onze adviseurs ervoor dat we samen met u de juiste keuze maken bij uw woonstijl.

U bent altijd welkom in onze showroom, maar wilt u er zeker zijn van dat er een adviseur direct beschikbaar is bij binnenkomst, maak dan vooraf een afspraak!