Dijkstra Den Haag

Dijkstra Den Haag is, dé bouwmarkt in Den Haag en een onderdeel van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Den Haag kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen en advies om uw (zakelijk) project te realiseren. Dijkstra Den Haag is gevestigd op Dynamostraat 15 in Den Haag.

Bij Bouwcenter Dijkstra vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bouwcenter Dijkstra bestaat uit een bouwshop met een afhaalmagazijn waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Den Haag, helpen u graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr 6:30-16:30
Za 8:00-12:00

 

Adres

Dynamostraat 15 
2525 KB Den Haag

070 – 3803377
070 – 3840447
denhaag@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Dijkstra in Den Haag, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Vacatures

Bekijk hier al onze vacatures.