Industriële badkamers, de interieur trend van het moment!

De industriële look is de interieur trend van het moment. We zien de trend terug in het interieur van restaurants, moderne kantoren, maar in steeds meer woningen komt deze stijl terug. De industriële look is geïnspireerd op oude fabrieken en oude panden met robuuste, grove en onbewerkte materialen/elementen, zoals hout, beton en staal. Niet alleen keukens en woonkamers worden in een industrieel jasje gestoken, ook badkamers krijgen een stoere touch.

Het juiste materiaalgebruik bepaalt in grote mate het industrieel karakter van de badkamer. Beton, staal en hout geven de badkamer de gewenste fabrieksuitstraling.

De badkamers die wij aanbieden zijn van topmerken en bevinden zich in elke prijsklasse. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren!

 

Jouw industriële badkamer koop je bij Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Badkamers voor ieders budget

Een badkamer waar je kunt ontspannen. Wij bieden badkamers aan voor ieders budget; wees welkom.

Sanitair & maatwerk

Kies voor sanitair, tegels en maatwerk wat bij jou past. 

Laat je inspireren

Het kiezen van het juiste sanitair kan de industriële sfeer in een ruimte extra benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan een industrieel badkamermeubel van robuust hout of metaal, een matzwart zwevend toilet of industriële badkamerlampen.

 Liever geen robuuste elementen in je badkamer maar toch een industriële touch? Combineer een strakke en moderne badkamer met minimalistische elementen zoals een inloopdouche met stalen douchewand met helder glas en zwarte kranen. De douchewand met zwarte, strakke lijnen is een eyecatcher in iedere badkamer. 

Wil jij jouw industriële stijl compleet maken, of juist alleen een klein tintje industrieel in de badkamer. Voeg dan kleine accenten toe met een industriële touch. Vintage accessoires als finishing touch, zoals een ronde spiegel met een zwarte stalen rand, een houten ladder als handdoekrek of een tinnen emmer voor de vuile was, maken de badkamer tot een robuust plaatje.

Wij geven je handige tips voor een industriële doucheruimte. Lees mee en laat je inspireren! 

 

Industriële Badkamers showroom Bouwcenter Nelemans

Wij werken met topmerken sanitair