Maatwerkoplossingen voor keukens

Bouwcenter Nelemans Showroom keuken zwart

Een maatwerk keuken is een keuken die helemaal is aangepast aan de ruimte,  aan de mogelijkheden en aan uw wensen. Werkelijk alles kan en alles mag. Mix en match fronten, kleuren, handgrepen en robuuste werkbladen naar eigen smaak. Bovendien beslis je zelf hoe de indeling van de keuken eruit komt te zien, welke materialen, apparaten en functies gebruikt worden en welke leuke de boventoon voeren. Onze keukenspecialisten begeleiden je gedurende het hele proces: vanaf de eerste potloodschets, tot de 3D tekening en de uiteindelijke montage. Zo ben je ervan verzekerd dat alles past en alles klopt.

 

Bouwcenter Nelemans Showroom Keuken wit

Ontwerp jouw droomkeuken

Bouwcenter Nelemans Showroom keuken zwart

Deskundig advies

Bij Bouwcenter Nelemans werkt kundig personeel. Laat je adviseren.

Topmerken keukenapparatuur

Ook voor maatwerk keukens werken wij met topmerken keukenapparatuur. 

Alles voor in en om jouw huis

Bij Bouwcenter Nelemans verkopen wij méér dan maatwerk keukens; badkamers, vloeren, deuren en bouwmaterialen.

Afspraak bij jouw thuis

Wil je liever dat wij bij jou thuis komen? Neem vrijblijvend contact op; wij komen graag bij jouw thuis.

Jouw maatwerk keuken als lust voor het oog

De tijd dat de keuken ondergeschikt was aan de rest van de woning is voorbij. In woonkeukens wordt geleefd en genoten.  

Jouw droomkeuken wordt voorzien van de beste keukenapparatuur. Van luxe of juist praktische kranen tot stoomovens, wijnklimaatkasten en een luxe fornuis met ingebouwd afzuigapparatuur. Een maatwerk keuken met hoogwaardig keukenapparatuur, oogt niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan het kookgemak. Denk bijvoorbeeld aan Quooker kranen die direct kokend water produceren of stoomovens met automatische programma’s die koken nog makkelijker maken. Of denkt u eens een warmhoudlade, voor de perfecte temperatuur voor zowel borden als het eten. Een genot voor iedere liefhebber van goed eten. 

Wanneer je besluit een maatwerk keuken aan te schaffen is het verstandig om goed geïnformeerd te werk te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare ruimte waar de keuken geplaatst moet worden, de opstelling van de keuken, de stijl van de keuken, de apparatuur en het gebruiksgemak. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt stijlen, kleuren, designs, materialen en elementen eindeloos combineren. 

Het kan soms lastig zijn om een keuken helemaal naar eigen smaak en wensen te bedenken. Met de juiste keukenopstelling kun je prettig werken, met alles in handbereik en haal je het maximale uit de beschikbare ruimte. Op onze inspiratiepagina hebben we daarom veel verschillende keukens in verschillende keukenstijlen en opstellingen waar je inspiratie op kunt doen om uiteindelijk een droomkeuken naar eigen wens samen te stellen. Of kom voor inspiratie langs in onze showroom. We heten je graag welkom in de wereld van keukens!

 

Bouwcenter Nelemans Showroom keuken

Bekijk hier onze andere categorieën