Nelemans Roosendaal

Nelemans Roosendaal is, dé bouwmarkt in Roosendaal en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Roosendaal kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Roosendaal is in 2008 geopend en gevestigd op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal.

Bij Nelemans Roosendaal vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bij Bouwcenter Nelemans te Roosendaal zijn een bouwshop en een afhaalmagazijn gevestigd, waar we u graag adviseren bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Roosendaal, staan voor u klaar voor het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr 7:00-17:00
Za 8:00-12:00

 

Adres

Blauwhekken 7
4751 XD Oud-Gastel

0165 – 512627
076 – 5978001
roosendaal@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Roosendaal, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Vacatures

Bekijk hier al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Roosendaal