Nelemans Tilburg

Nelemans Tilburg is dé bouwmarkt in Tilburg en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Tilburg kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Tilburg is in 2005 als uitbreiding op de bestaande vestigingen, geopend door Nelemans en is gevestigd op industrieterrein Vossenberg in Tilburg.

Bij Nelemans Tilburg vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bij de bouwmarkt in Tilburg is een Bouwcenter bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn, helpen u graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr 7:00-17:00
Za 8:00-12:00

 

Adres

Aphroditestraat 4
5047 TW Tilburg

013 – 5784222
013 – 5711500
tilburg@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Tilburg, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Vacatures

Bekijk hier al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Tilburg