Nelemans Zundert

Nelemans Zundert is, dé bouwmarkt in Zundert en één van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij Nelemans in Zundert kun je als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Zundert is gevestigd op industrieterrein de Ambachten 25 te Zundert. De vestiging in Zundert is in 1993 ontstaan door de koop van een loods met buitenterrein, met als doel om als bedrijf te gaan groeien in de opvolgende jaren.

Bij Nelemans Zundert vindt je een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om je (zakelijke) project te realiseren. Bij de bouwmarkt in Zundert is een Bouwcenter bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we jou graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Zundert, helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr 7:30-17:30
Za 8:00-12:00

 

Adres

De Ambachten 25
4881 XZ Zundert

076 – 5978440
076 – 5978001
zundert@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Zundert, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Vacatures

Bekijk hier al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Zundert